Over ons

Kooy Finance is een zelfstandig opererend kantoor, gevestigd in Rijswijk met klanten in de hele regio Haaglanden, zich voornamelijk richtend op klanten in het Midden- en Klein bedrijf. Deze doelgroep wordt steeds meer geconfronteerd met het feit dat het geld “op de werkvloer” verdiend moet worden en dus steeds minder tijd heeft om de noodzakelijke administratieve verplichtingen bij te houden. Onze dienstverlening is erop gericht dat wij de klanten deze laatste last tegen een zeer concurerend tarief uit handen kunnen nemen.

Deze diensten beslaan het hele administratieve, en fiscale spectrum. Wij richten de gehele administratie in, nemen deze volledig uit handen, verzorgen alle fiscale aangiftes en stellen (tussentijdse) rapportages op conform de wettelijk voorgeschreven vereisten.

Hiernaast hechten wij veel waarde aan de persoonlijke benadering met een klant, zodat wij deze efficient en effectief van dienst kunnen zijn. Hierdoor wordt deze in staat gesteld zijn of haar onderneming goed aan- of bij te sturen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke benadering met een klant, zodat wij deze efficient en effectief van dienst kunnen zijn. Hierdoor wordt deze in staat gesteld zijn of haar onderneming goed aan- of bij te sturen.