Administratieve dienstverlening

Een goede financiële administratie is een van de belangrijkste pijlers om uw onderneming gezond te houden. Uw boekhouding wordt door ons snel en vakkundig bijgewerkt.

Dit kan gebeuren op diverse manieren, altijd op de manier waar u zelf het beste gevoel bij heeft. Bijvoorbeeld;

  • Wij verwerken uw volledige administratie op onze server en rapporteren periodiek. U focust slechts op uw onderneming!
  • U wilt uw administratie thuis of op kantoor geheel (of deels) zelf verwerken. Wij controleren dan ter plaatse op uw eigen systeem of importeren alle gegevens in onze software (indien mogelijk).

Wat u ook kiest, wij zorgen voor een snelle, betrouwbare verwerking en/of controle van uw boekhouding. Wij stellen hierna de jaarrekening samen en doen al uw fiscale aangiften.

Een professioneel jaarrapport, de juiste kengetallen met heldere uitleg zorgen voor een beter inzicht, waardoor u kunt bijsturen en een gerichte groei kunt realiseren.

Alle werkzaamheden verrichten wij naar keuze per maand, per kwartaal of jaarlijks… en altijd inclusief advies en waar nodig spelen wij sparringpartner. Uw financiële administratie is immers uw kompas: met actuele cijfers controleert u of u nog op koers ligt.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke benadering met een klant, zodat wij deze efficient en effectief van dienst kunnen zijn. Hierdoor wordt deze in staat gesteld zijn of haar onderneming goed aan- of bij te sturen.